Over ons...


Canada-vakanties.nl

Canada-vakanties.nl geeft u informatie over rondreizen door West-Canada.

Wij richten ons daarbij op iedereen  die er de voorkeur aan geeft goed geïnformeerd en op hun gemak door de schitterende natuur van Canada te toeren.

Niet de kilometervreter, maar degene die oog heeft voor de natuur waar hij door trekt, en die zonder aarzelen na 5 of 10 km alweer stopt omdat daar nu eenmaal weer een uitzichtpunt is dat de moeite meer dan waard is!

Die ook na de derde beer langs de kant van de weg nog stopt, omdat dat altijd een geweldig schouwspel blijft hoe zo’n beer onverstoorbaar zijn kostje langs de kant van de weg bijeen scharrelt.


Wij bieden u op de volgende pagina’s een aantal routes die u door de mooiste gebieden van west-Canada voeren, waarbij we zoveel mogelijk de bij ons bekende highlights en uitzichtpunten passeren.

Via de YouTube knop op de homepagina hebt u toegang tot een korte video met een globaal overzicht van de route zoals door ons gereden. Aan het eind van die video kunt u automatisch doorklikken naar het vervolg van die video.

Uiteraard staan we open voor aanvullingen mocht u op uw reis door deze gebieden bepaalde hoogtepunten zijn tegengekomen die door ons niet zijn aangestipt.

Doe uw voordeel met deze informatie en mocht er nog iets niet duidelijk zijn, stuur even een mailtje via de “ contact” link onderaan de pagina en u krijgt per omgaande antwoord.


Canada-vakanties.nl  
Ria & Hans van Oss 


Homeknop1
© Hans van Oss 2015                             Disclaimer                             Contact